08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Ont i när jag kastar

Jag har sedan i november förra året väldigt ofta fått ont i min höger arm när jag kastar något eller använder den rörelsen. Det blir som en bultande smärta i hela armen och kan knappt lyfta den för det gör så ont.

Då måste jag har armen helt still för att minsta lilla rörelse gör ont. Igår på kvällen blev det ännu värre. När jag kände på armen var det som att den var helt slapp eller sladdrig. Vet inte redigt hur jag ska beskriva det men det kändes inte dom det brukar göra. Efter ungefär 1-2 timmar utan att använda armen brukar det inte kännas men fasten det var igår jag fick så hemskt ont gör det fortfarande ont när jag använder armen som tillexempelt nu när jag skriver. Vore taxsam för svar om vad du tror det kanske är. Det kanske bara är en liten sträckning.

Svårt att säga vad det kan vara utan att veta var smärtan sitter och utan att undersöka hela armen. Jag tycker att du skall prata med dina föräldrar och be dem kontakta husläkaren så ni kan få en remiss till en barnortoped.   /Carlos Rivero Siri

Etiketter: