08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Boka in tid till Carlos Rivero Siri?

Hej, jag fick en rekommendation av en god vän att gå till Carlos Rivero Siri med min axel som jag har haft problem med ett tag. Tyvärr så blev jag upplyst om att jag inte fick gå till just Carlos Rivero Siri eftersom att mitt problem tydligen inte var tillräckligt komplext och jag har blivit inbokad hos en annan läkare hos er. Jag vände mig till er beroende på att jag blev rekommenderad till Carlos, som jag väldigt gärna skulle vilja träffa för min stackars axel. Skulle det möjligtvis gå att ordna?

Hälsningar
Fredrik

Vi har idag tre ortopedspecialister som arbetar med axlar. Min egen mottagning brukar fyllas upp med remissfall, eller patienter som våra sjuksköterskor bokat utan remiss då de bedömt att patienten är färdigutredd och i behov av att träffa en specialist.

Våra mottagningssköterskor är duktiga på att handlägga patienter på olika vårdnivåer.

Men vill du ändå absolut komma till mig så bör du be din husläkare skicka en remiss som är adresserad specifikt till “Carlos Rivero Siri”.

Skriver för att tacka

Detta är inte en fråga. Jag skriver för att TACKA Dr Carlos Rivero Siri och för att tala om hur fantastsikt bra operationerna blev I mina båda axlar som jag genommförde hösten 2012. Du trodde inte jag var riktigt klok som ville ta axel två så snabbt inpå. Jag kom in på ett återbud. Efter ca 6 månader var så så oändligt mycket bättre, ingen smärta eller hugg när jag lyfte på dem. Kunde börja sova på sidan igen. Detta efter besvär I over 15 år och efter att ha lagt enorm tid hos olika sjukgymnaster och fått manga kortisonsprutor. FANTASTSIKT STORT TACK//J!!!!

Felläkt finger

Hej! För ca 10 år sedan råkade jag ut för en fotbolls skada, jag bröt lillfingret på 2 ställen.
Jag blev gipsad i 6veckor och sen var det bra. Jag hade alltså ingen sjukgymnastik eller liknade träning för fingret.
Kort efter att dem tagit bort gipset så såg vi att fingret inte var så rakt, det var och är ganska kraftigt fel ställt utåt.
Idag tio år senare fick min husläkare upp ögonen och skickade mig på röntgen för att sedan skicka mig till ortopeden, han berättade för mig att fingret har läkt fel och att han ville försöka hjälpa mig med detta då jag börjar få ont och promlem med fingret. Min fråga är då vad kan ortopeden göra? Kan dem rätta till felet som dem gjort ?

Om du tycker att handen fungerar bra behöver du inte göra något. Det kanske inte ser så snyggt ut, men är egentligen inte nödvändigt att operera. Upplever du dagligen att fingret krånglar och är ett problem så kan man såga av ett ben i handen, rotera benet och sedan skruva fast det i rätt läge.