08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Ont i yttre nyckelbensleden

Jag är en 52 åring kvinna lider av kronisk smärtor dygnet runt vänster skulderblad, nacke och  vä ryggrad. Träffat olika läkare på ortopeden på Danderyds sjukhus. Fick svaret att operation inte var aktuellt.

Hade varit på Löwet sjukhus där de satt Diagnos myalgi, varit på intensiv rehab i flera månader fortsatt träning i flera år, men det är hopplös bara lära mig leva med smärtor. Sökt smärtkliniken på Danderyds sjukhus som hade skrivit bara starka tabletter kan man säga typ Troptizol, vägrat sånt behandling . Jag är allergisk mot ASA det är därför svårt för mig att går på inflamatoriska preparat. Däremot lider också av axel luxering på hö axel, kommer att opereras snart efter stor kamp med ortopediska läkare på Danderyds Sjukhus som vägrar operera mig. Snart bli det på St;Göran sjukhus. Hjälper kortisonspruta på mitt fall?

Det låter som du lider av instabilitet i bägge axlarna. Om du själv känner att vänster axelled glider, hoppar eller klonkar lite oväntat vid olika typer av rörerelser så är instabilitet i axelleden en inte ovanlig diagnos. Det som talar för instabilitet i vänster axel är att du har ett typiskt smärtmönster som vid instabilitet och att höger axelled är instabil. Vid instabilitet brukar inte kortisoninjektioner hjälpa. /Carlos Rivero Siri