08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00
  • Hem
  • Pectoralis major ruptur

Pectoralis major skada

Hej jag har sedan 2 år tilbaka haft en partiell skada av pecturalis major senan. Den bit av pectoralis major senan som närmast armen fäster från Bicepsenan till min bröstmuskel.Resten av pectoralis major senan är utan skada.
Jag har valt att lyssna på docktorn som sa att konservativ behandling dvs utan att operera mig kan funka men det har gett mig katastrofala livsomständigheter då min axel har börjat slita ut sig rejält. Den biten av pectoralis major som har gått av från bröstsenan är jätte viktig märker jag nu för det är den biten som arbetar när man gör vissa övningar speciellt i övningens botten del då det är den biten som ger support till axlarna vid lyft och det skyddar mina axlar från skada.