08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Dr. Mikael Östin

Dr. Mikael Östin

mikael_ostin

Mikael Östin har lång erfarenhet av ortopedisk kirurgi med inriktning på knäkirurgi, såväl artroskopisk som öppen inklusive osteotomier.

Mikael genomgick sin specialistutbildning på Östersunds sjukhus och har även i Jämtland ansvarat för en fristående dagkirurgisk verksamhet (med ST-utbildningsansvar). Han har stor verksamhet inom korsbandskirurgi, behärskar flera olika tekniker och har även ett specialintresse inom knäosteotomikirurgi för behandling av gonartros i ett yngre patientklientel.

Mikael har också mångårig erfarenhet inom idrottsmedicinsk mottagningsverksamhet samt som lagläkare för fotbolls- och ishockeylag, Han har haft landslagsuppdrag som läkare inom skididrotter både alpint och längd.

Mikael har varit biträdande överläkare på Södersjukhuset och Karolinska Universitetssjukhuset Huddinge. De sista 2 åren verksam på Aleris idrottsenhet Sabbatsbergs Sjukhus.

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00