08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Axelspecialist

carlos_rivero_siri_400

Carlos Rivero Siri  blev specialist i ortopedi 1999 på Huddinge universitetssjukhus, med inriktning mot titthålstekniker (artroskopi) för operationer i axel och armbåge.
Carlos Rivero Siri har i många år undervisat i Anatomi vid Karolinska Instiutet och disputerade vid Karolinska Institutet 1993.
Avhandlingen handlade om organisationen av nerver och nervrötter i ryggmärgen.
Vidare har han arbetat som handledare i avancerad artroskopisk axelkirurgi vid Akademiska sjukhuset i Uppsala och varit anställd som överläkare i axel och armbågskirurgi vid Löwet specialistmottagning (Danderyds sjukhus AB)

Huvudintresse är skador och sjukdomar i axel och armbåge, som ex. impingementsyndrom, rotatorcuffruptur, axelinstabilitet och tendiniter i armbåge. Han har en lång og bred erfarenhet med bla. artroskopiska tekniker för att reparera senskador och ledbandskador i axelleden. Han betonar vikten av att ge alla patienter en god, tydlig och utförlig information om diagnos, behandling och prognos.

Vetenskapliga studier

Egenremiss dygnet runt
Egenremisser är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 750:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-17.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Besök med remiss: 200:- / frikort
Besök utan remiss: 400:- / frikort
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 400:- / frikort