08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Fissur i nyckelbenet, tränar på gym..

Hej! Fick efter tungt cirkelpass( mycket axlar) på julafton ont i axel. Satt i flera veckor o jag har försökt träna så gott jag kunnat, typ Friskis . Var på hälsokoll o där visade upp mitt nyckelben o sköterskan tyckte jag skulle ta en röntgen.

Har inte kunnat ta av på överkroppen på klassiskt vis … Röntgensvar visar att citat mellersta delen av höger klavikel finns en uppklarning vilket kan utgöra en fissur utan nämnvärd felställning, ingen luxation. Slut citat. Fick antiinflammatoriska i 10 dgr som jag tycker hjälper men……är orolig då jag är fd rökare och känner obehag i höger skulderblad. Kan jag få ett råd snälla! 

Det är svårt att bedöma ett röntgensvar efter en röntgenundersökning utan att se på bilderna. Det bästa är att du tar kontakt med den läkaren som beställde röntgenundersökningen av axelleden. / Carlos Rivero Siri

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00