08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Axeln knäckte till efter axeloperation

Hej
I augusti 2020 drog jag min Axel ur led rejält för första gången under en fotbollsmatch.
Jag fick åka in på akuten och där fick läkarna dra tillbaka den. Månaderna efter drog jag axeln ur led vid minst 3 tillfällen igen. Dessa tillfällen var dock smärtfria och jag märkte knappt att axeln hade gått ur led.
I februari 2021 fick jag till slut operera axeln med hjälp av en titthålsoperation. Doktorn sa att dom hade förkortat ledbanden runt om axeln och spänt åt dom.

Boka in tid till Carlos Rivero Siri?

Hej, jag fick en rekommendation av en god vän att gå till Carlos Rivero Siri med min axel som jag har haft problem med ett tag. Tyvärr så blev jag upplyst om att jag inte fick gå till just Carlos Rivero Siri eftersom att mitt problem tydligen inte var tillräckligt komplext och jag har blivit inbokad hos en annan läkare hos er. Jag vände mig till er beroende på att jag blev rekommenderad till Carlos, som jag väldigt gärna skulle vilja träffa för min stackars axel. Skulle det möjligtvis gå att ordna?

Hälsningar
Fredrik

Vi har idag tre ortopedspecialister som arbetar med axlar. Min egen mottagning brukar fyllas upp med remissfall, eller patienter som våra sjuksköterskor bokat utan remiss då de bedömt att patienten är färdigutredd och i behov av att träffa en specialist.

Våra mottagningssköterskor är duktiga på att handlägga patienter på olika vårdnivåer.

Men vill du ändå absolut komma till mig så bör du be din husläkare skicka en remiss som är adresserad specifikt till ”Carlos Rivero Siri”.

Skriver för att tacka

Detta är inte en fråga. Jag skriver för att TACKA Dr Carlos Rivero Siri och för att tala om hur fantastsikt bra operationerna blev I mina båda axlar som jag genommförde hösten 2012. Du trodde inte jag var riktigt klok som ville ta axel två så snabbt inpå. Jag kom in på ett återbud. Efter ca 6 månader var så så oändligt mycket bättre, ingen smärta eller hugg när jag lyfte på dem. Kunde börja sova på sidan igen. Detta efter besvär I over 15 år och efter att ha lagt enorm tid hos olika sjukgymnaster och fått manga kortisonsprutor. FANTASTSIKT STORT TACK//J!!!!

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra erfarna sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-17.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Besök med remiss: 200:- / frikort
Besök utan remiss: 400:- / frikort
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 400:- / frikort