08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Akupunktur vid frozen shoulder?

Hej, Jag undrar varför ni inte har med akupunktur som behandlingsform? Jag har gått med frozen shoulder i ett par år.Jag arbetar i Shanghai och fick tipset att gå till en kinesisk terapeut. Redan efter en behandling blev det mycket bättre. Har sen gått på 3 behandlingar till och har nästan full rörlighet i armen även bakom ryggen vilket var helt omöjligt förut. Jag kan nu ta på mig kläder helt utan smärta. Behandlingen har mycket gått ut på att trycka o massera ömma punkter på armen och skuldran men oxå på benen. Avslutning med akupunktur runt skuldran, i armen och på benet.

Akupunktur är en väl fungerande metod för att tillfälligt lindra smärta. Frusen axel är en smärtsam, ofarlig och självläkande sjukdom där akupunktur säkerligen kan fungera för många patienter som en tillfällig smärtlindrande behandling. Jag saknar dock kunskaper om akupunktur och kan därför inte skriva om metoden.

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00