08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Långvarig smärta som inte blir bättre

Hej jag har haft problem med axel och överarm under ett par år nu och gått till VC, men blir endast skickad till sjukgymnast. Har gått hos naprapat, ätit inflammationsdämpande, vilat, tränat, men inget hjälper. Kan inte använda armen pga smärtor i olika rörelser. Har inte konstant smärta men då jag inte kan använda armen så påverkar det mitt liv kraftigt. Blir stelare och får ont i rygg och nacke då jag ständigt kompenserar med min andra arm. Kan ni göra en annan utredning/bedömning för att se om det är något annat man kan göra? Hade något liknande för 20 år sedan i min andra axel och fick då cortison vilket med vila hjälpte mig.
Vägrar acceptea att detta är så jag ska icke- fungera resten av mitt liv.

Om du redan har varit på din vårdcentral och blivit utredd och sedan gått igenom olika behandlingar utan att förbättras, så verkar det rimligt att du får en utredning hos en ortopedspecialist. Ring vår mottagning och prata med någon av vård duktiga mottagningssystrar.

Ramlade framstupa i skidbacke

Jag ramlade framstupa i skidbacke julen 2012 och slog i vänster axel. Fick därefter lite värk o stelhet. Under hösten 2013 mer och mer värk (ansträngt axeln mkt pga att jag är ensamstående mamma och burit på skrikande barn och annat mkt) särskilt vid oväntade rörelser då det pulserar ner i handen.

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00