08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Klonkar och gör ont i axeln.

Hej jag har en fråga. Jag har sedan oktober haft ont i vä axel, börja med att jag inte kunde ta av mig bhn osv. Har slitit mig på mitt jobb 2 gånger och har gjort illa mig en gång i axeln utanför jobbet. Jag tappar färg i armen så den blir blå grå ca 3-4 ggr per dag. Har gjort magnetkameraundersökning på nacke då dom trodde diskbråck i nacken. Men icke det. Har gjort slätröntgen på axel och varit och gjort EMG pga dom trodde att det var en nervskada. Men icke de. Äter mkt tabletter per dag och axeln klonkar till flera gånger per dag då jag bara har armen ner och går som vanligt och då börjar jag må illa, har otroligt ont och går med mitella vissa tider på dagen. Vad skulle det kunna vara?

Om problemen började efter någon form av olycka och du tycker att axeln “klonkar” och gör så ont så du måste bära mitella så kan det vara en instabil axel. Ibland beror det på en skada på ledskålens broskläpp. Domningar och smärtor ut i armen, nacke skulderblad är inge ovanliga symptom vid en instabilitet.

År 2010-2011 skadade jag min axel

Hej!
Jag är 26år och jobbar som elevassistent. Jag har alltid haft ett stort intresse för träning.
År 2010-2011 skadade jag min axel. Jag gick på gym och kände att jag hade fått nån form av knut i baksida axel. Hemma så försökte jag “knäcka”/stretcha bort den genom att göra en armhävning och då small det till och jag fick skitont.

Ont i axeln efter en scapulafraktur

Hej har nu fått 4 st kortisoninjektioner detta har dock ej hjälpt. Smärtan kvarstår värst är det vid belastning eller när man skall sova kan absolut inte sova på denna axel. Så sömnen har blivit mycket lidande av detta . Har varit på återbesök med resultat av ytterligare en spruta i ett senfäste. Vad borde vara en rimlig åtgärd av denna axel?

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00