08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Hård knöl på min ena axel

För några dagar sen så upptäckte jag en liten hård knöl på min ena axel, som en liten upphöjning. Den är lite öm när jag trycker på den,men i övrigt känner jag ingen värk eller begränsad rörlighet i axeln. Har sedan ca 2-3 månader sedan börjat styrketräna, på gym och h lite hemma. Hemma har jag en chin-up-bar som jag använder en del, men absolut inget överdrivet och samma gäller på gymmet. Kan detta röra sig om artros i axeln? Vad är ert råd, kan de gå över av sig själv vid vila eller bör jag uppsöka läkare?
Tack på förhand!

Sitter knölen på ovansidan av axelleden så är det mest sannolikt frågan om en irritation i ac-leden. Smärtor från ac-leden brukar vanligen minska med vila. Naturligtvis kan det vara artros i ac-leden, detta är vanligt om man har styrketränat i många år. 

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00