08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

axeln ur led

Hej. Jag dök fran en båt under semestern på Malta. Nar jag landade i vattnet vreds min högra axel ur led men hoppade genast tillbaka av sig självt.

Nu dagen efter är jag ganska om och det gor ont när jag lyfter armen över huvudet. Kan det ha hänt nåt allvarligt? Har inte alls sa ont idag som igår nar det hände. Mvh. Markus

Hej Markus,

Är du 50+ och vrider axeln ur led så är det inte ovanligt med allvarliga skador i axelleden. Yngre personer får mycket sällan några allvarliga skador. Om du fortfarande känner att axeln är instabil och vill gå ur led, eller nästan gå ur led de närmaste åren så brukar man rekommendera en stabiliserande operation.

MVH Carlos Rivero Siri

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00