08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Klonkar och gör ont i axeln.

Hej jag har en fråga. Jag har sedan oktober haft ont i vä axel, börja med att jag inte kunde ta av mig bhn osv. Har slitit mig på mitt jobb 2 gånger och har gjort illa mig en gång i axeln utanför jobbet.

Jag tappar färg i armen så den blir blå grå ca 3-4 ggr per dag. Har gjort magnetkameraundersökning på nacke då dom trodde diskbråck i nacken. Men icke det. Har gjort slätröntgen på axel och varit och gjort EMG pga dom trodde att det var en nervskada. Men icke de. Äter mkt tabletter per dag och axeln klonkar till flera gånger per dag då jag bara har armen ner och går som vanligt och då börjar jag må illa, har otroligt ont och går med mitella vissa tider på dagen. Vad skulle det kunna vara?

Om problemen började efter någon form av olycka och du tycker att axeln ”klonkar” och gör så ont så du måste bära mitella så kan det vara en instabil axel. Ibland beror det på en skada på ledskålens broskläpp. Domningar och smärtor ut i armen, nacke skulderblad är inge ovanliga symptom vid en instabilitet.

Axeln har gått ur led
När axeln går ur led hamnar ledhuvudet vid sidan av ledskålen

Egenremiss dygnet runt
Egenremisser är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 750:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-16.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Nybesök, remiss från husläkare: 200:- / frikort
Återbesök / övriga remisser: 400:- / frikort
Privatbesök utan remiss: 750:- / frikort gäller ej
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 400:- / frikort