08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Ont i när jag kastar

Jag har sedan i november förra året väldigt ofta fått ont i min höger arm när jag kastar något eller använder den rörelsen. Det blir som en bultande smärta i hela armen och kan knappt lyfta den för det gör så ont.

Då måste jag har armen helt still för att minsta lilla rörelse gör ont. Igår på kvällen blev det ännu värre. När jag kände på armen var det som att den var helt slapp eller sladdrig. Vet inte redigt hur jag ska beskriva det men det kändes inte dom det brukar göra. Efter ungefär 1-2 timmar utan att använda armen brukar det inte kännas men fasten det var igår jag fick så hemskt ont gör det fortfarande ont när jag använder armen som tillexempelt nu när jag skriver. Vore taxsam för svar om vad du tror det kanske är. Det kanske bara är en liten sträckning.

Svårt att säga vad det kan vara utan att veta var smärtan sitter och utan att undersöka hela armen. Jag tycker att du skall prata med dina föräldrar och be dem kontakta husläkaren så ni kan få en remiss till en barnortoped.   /Carlos Rivero Siri

Axeln har gått ur led
När axeln går ur led hamnar ledhuvudet vid sidan av ledskålen

Etiketter:

Boka privattid dygnet runt
Egenremiss är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 750:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-16.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Nybesök, remiss från husläkare: 250:- / frikort
Återbesök / övriga remisser: 250:- / frikort
Privatbesök utan remiss: 750:- / frikort gäller ej
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 250:- / frikort