08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Axelfraktur för ett år sedan.

Jag bröt min axel på två ställen för snart 1 år sedan. Är ej opererad. Har fortfarande smärtor i axel, nacke o arm, undrar hur länge jag ska fortsätta med min träning hemma. Tränar bla med gummiband. Tacksam för snabbt svar.

En viss mängd smärtor när du använder axelleden får du nog räkna med efter en fraktur i axelleden. Om du har en uttalad värk med sömnstörningar och svårigheter att använda axelleden så bör du be om att få en ny röntgen gjord och en remiss till en ortoped.  Ibland drabbas den tidigare brutna axeln av sekundära problem som artros, impingement, bicepsskador, ärrbildningar i slemsäck och ledkapsel. / Carlos Rivero Siri

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00