08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Ont efter axelfraktur

Hej! För mer än 2 år sen fick jag en fraktur i höger axeln efter att ha ramlat av en stol. Har inte tänkt på det så mycket men på senaste tiden när jag gör tex armhävningar eller liknande märker jag efter att det gör sjukt ont i exakt samma ställe som frakturen och det blir bara värre och värre, vågar knappt göra något som armhävningar längre eftersom jag vet att det gör så sjukt ont efteråt, hur kan det vara att det ännu gör ont och ska jag kontakta läkare igen?

Det bästa är att du kontaktar en sjukgymnast för att komma igång med rehabövningar för axelleden. Blir det inte bättre av detta så kontaktar du din husläkare. /Carlos Rivero Siri

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00