08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Tre axelfrakturer på tre månader

Hej! På tre månader har jag dragit på mig tre frakturer; den först i höger axel, den andra en månad senare i vänster axel + kråkbenet och ytterligare 2 månader senare en spiralfraktur i höger överarm.

Jag har två frågor. Just innan sista frakturen hade jag brutit igenom med sjukgymnastiken då jag höll på att få en riktigt låst axel.
Nu är den väl värre än någonsin med den otros jag har och den orörlighet skadan medför.

Så hur kan jag på bästa sätt mota Olle i grind för axlarnas räkning?
Jag försöker rulla med axlarna och höja och sänka dem flera gånger under dagen men det räcker inte det känner jag på värken i högeraxeln.
Finns det något mer jag kan göra? Sen undrar jag också om det kan finnas någon medicinsk bakgrund till att jag brutit mig så tätt förutom sköldkörtel och benskörhet för det är kollat och det var helt normalt.

Du verkar ha en väldig otur. Om du inte bara har otur utan får frakturer vid smärre olyckor så bör man fundera på andra orsaker till alla dina frakturer. Att bryta kråkutskottet kräver en väldig energi och är ganska ovanligt.

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00