08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Frozen shoulder med en fruktansvärd smärta i axeln

Hej Jag är diabetiker sedan 23 år tillbaka typ1. Jag har nu fått ont i höger axel arm skulderblad likaså vänsteraxel och arm.
Även väldigt stel i axlar o armar. Värken sitter mest i muskelleden under axeln och jag har en fruktasvärd värk.
Har nu varit sjukskriven sedan 4 mån har fått sjukgymnastiksprogrm och en diagnos av ortoped på frusen axel…
Äter tabl Ardinex som jag tar ca 3 ggr dagligen men tror att jag blir så trött utav dom sover mycket…undrar nu hur lång tid tar detta och hur gör jag med min värk vissa dgr har jag fruktansvärd värk och bara sover, ska säga att sover gör jag väldigt dåligt under natten kan bara ligga på rygg…snälla nu ber jag om svar på hur skall jag komma vidare i allt detta elände och värk?…vad skall jag göra för att bli bättre…är mycket ute o rör mig promenerar viftar på armarna det jag kan!…Med vänlig hälsning T

Frozen shoulder, frusen axel är normalt sett en självläkande sjukdom. Insulinbehandlade diabetiker kan dock ha ett mer utdraget förlopp. Vid en långvarig kronisk mycket stark smärta kan en operation vara ett alternativ för att lindra smärtan och förkorta sjukdomsförloppet.

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00