08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Frozen shoulder sedan augusti

Hej. Har nu haft diagnosen frozen shoulder sedan augusti.. har haft inflammation och axelsmärtor sedan först sedan maj.

Mina frågor till dig är: du skriver mycket om smärtlindring tex Citodon och Diklofenac. För mig har ingenting hjälpt och jag har inte fått sova på några månader. Har så ont i axeln. Jag är inte rädd för axelsmärtan  och tränar lite ( det som går). Är det för sent att ta kortisonspruta i mitt läge? Även konstaterat att jag har lite vätska i armen, kan det förvärra skadan? Ska armen vara svullen på vissa ställen? Tacksam för svar.

Under den fas där du har som mest ont i axeln kan man prova med en eller flera kortisoninjektioner för att dämpa axelsmärtan. Det finns egentligen ingen fix tidsperiod för när kortisoninjektioner har effekt utan symptomen är mer avgörande. Det är alltid bra att försöka röra på axelleden så gott det går. Armen kan bli svullen av att du inte använder den.

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00