08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Frusen axel och golf

Jag har haft ont i mina båda axlar av början på året och det blir bara värre. Har svårt att ta av mig en tröja på kvällen.

Börjar bli orolig om det ska bli värre. Har inte varit hos någon sjukgymnast än. Vad ska jag göra? Ska jag börja med en sjukgymnast ?  Med vänlig hälsning, Eva Westerlund 

Sjukgymnaster är oftast duktiga på rehabilitera axlar oavsett om du fått en diagnos eller inte. Därför är det alltid en bra start om du börjar med sjukgymnastik. Det kan också vara bra att ta kontakt med husläkaren för att få hjälp med smärtstillande mediciner och för att bedömma behovet av vidare utredning. En diagnos i sig är inte viktigt för att kunna rehabilitera en smärtsam axel. / Carlos Rivero Siri, specialist i ortopedi. 

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00