08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Stor rotatorcuffruptur

Har fått bekräftat att 2 senor är av i axeln. Vilket gör att det är svårt att äta med sked, hänga upp saker över axelhöjd. Jag är pensionär och arbetar fortfarande. Finns det en bra axelspecialist i göteborgsområdet?   Sten

Det blir kanske svårt att hitta en bra axelspecialist med kort väntetid i Västra Götalands regionen. Sök dig till ett privat alternativ i Göteborg. Visserligen blir mottagningsbesöket dyrt, men du kan få en snabb bedömning av en ortoped som känner till ”branschen” i din region. Redan i maj brukar de flesta kliniker vara fullbokade fram till sommaren. Om skadan är någorlunda färsk och du vill försöka behålla din aktivitetsnivå så brukar jag rekommendera att man försöker operera rotatorcuffrupturen så fort det bara går. Kan du tänka dig att gå ned i aktivitetsnivå så behöver du sannolikt inte någon operation. Att du inte får upp handen till munnen låter dock inte så bra.

Egenremiss dygnet runt
Egenremisser är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 750:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-16.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Nybesök, remiss från husläkare: 200:- / frikort
Återbesök / övriga remisser: 400:- / frikort
Privatbesök utan remiss: 750:- / frikort gäller ej
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 400:- / frikort