08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Armen domnar bort vid handbollsspel

Jag har haft problem med min axel i snart tre år. Besvären kommer när jag spelar handboll och ska skjuta, det gör väldigt ont i axeln och hela armen domnar bort i någon minut.

Jag har gått hos en sjukgymnast nu i tre månader och han sa att det var min baksida av axeln som var för svag. Då fick jag olika rehabövningar och jag har kört de 4-5 gånger i veckan. Men ändå blir jag inte starkare. Han förstod inte varför och kunde tyvärr inte hjälpa mig. Jag ska tillägga att jag inte har problem med rörligheten och är inte särskilt stel i axeln. Det är min infraspinatus som jag inte lyckas bli starkare i.

Det kan vara flera olika orsaker till dina problem. En av de vanligaste orsakerna är någon form av instabilitet i axelleden. Kontakta din husläkare och be att få en remiss till en axelspecialist. / Carlos Rivero Siri, spec. ort.

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00