08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Ont i skulderbladet efter cykelolycka

Hej. För snart två år sedan så cyklade jag omkull och landade på min ena axel. Jag har haft problem sedan dess.

Jag har ont från och till, och när jag har som ondast så gör det ont i axeln, skulderbladet och upp mot nacken/halsen. Så ont har jag ganska ofta och brukar äta allt från ipren,panodil till voltaren. De dagar det inte gör ont så känner jag ändå att jag är mycket stelare och axeln knäcker till i vissa lägen(det gjorde den inte inte innan olyckan) jag känner konstant att något inte är som det ska. Jag har provat sjukgymnastik och har röntgat axeln med har inte fått svar på vad det kan vara.

Om du landade och tog emot dig med utsträckt hand så kanske jag skulle gissa på en ”postero-superior labrumskada”. Denna kan man ibland indirekt se på MR genom att det bildas cystor vid den skadade broskläppen. Andra möjliga diagnoser är en skada i AC-leden. Det låter inte som en rotatorcuff/bicepsskada. För att kunna ställa en någorlunda vettig diagnos så behöver man klämma och känna på axeln. Just labrumskador är bland det svåraste att diagnostisera vid axelproblem. Upplever du att axelleden blivit lösare, eller glider och hoppar så talar det för en labrumskada. Om din sjukgymnast finner att du blivit svagare i utåtrotation i axelleden så talar detta för en labrumskada. /Carlos Rivero Siri

Etiketter:

Boka privattid dygnet runt
Egenremiss är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 750:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-16.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Nybesök, remiss från husläkare: 250:- / frikort
Återbesök / övriga remisser: 250:- / frikort
Privatbesök utan remiss: 750:- / frikort gäller ej
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 250:- / frikort