08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Problem efter en gammal AC-luxation

Hej! 1992 slog jag lös mitt högra nyckelben i en judotävling så det lossnade ute i axeln(ac-lux).Det blev en trea på den fyrgradiga skalan.

Efter rehab blev skadan ganska bra,med undantag från att jag kunde få ont vid enformiga arbeten. Men efter ca tre-fyra år år började jag få ont mer eller mindre hela tiden.
Jag gick till flera läkare och till slut valde man att ta bort leden och skrapa bort brosk.Det blev mycket bättre men har under det senaste året haft ganska stora besvär i området och upp i nacken. Varför har jag dessa besvär och kan man göra något åt det? Jag är en person som gillar att träna och gör det regelbundet.

Mvh Magnus.

Man kan behöva göra en röntgen för att se om det finns några benutväxter i den yttre nyckelbensleden. Smärtor från en inklämning i axelleden kan dock vara ganska lika de som uppstår från problem i yttre nyckelbensleden.
Ta kontakt med din husläkare så kan du få hjälp med en undersökning av axeln och en röntgen.

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00