08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Brutit nyckelbenet för ett år sedan

Hej, Jag bröt mitt vä nyckelben vid en cykelolycka för snart ett år sedan. Brottet är läkt, men nyckelbenet sitter inte fast ute vid axeln.

Vid vissa rörelser och vid högre belastning rör sig nyckelbenet ute vid axeln och det gör ont. Magnet röntgen är gjord och visar att benet läkt ihop kort och att det är ett glapp mellan nyckelbenet och leden vid axeln. Jag är frustrerad då jag har svårt att träna och röra mig som vanligt. Vad är vettigt att göra i detta läge? Jag antar att läkningen är “avslutad”. M v h MM

Mest sannolikt har du drabbats av att nyckelbenet gått ur led, eller att brottet inte är läkt. Det senare är svårt att värdera utan att se på bilderna. Vid uttalade besvär kan man operera skadan. / Carlos Rivero Siri, specialist i ortopedi. 

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00