08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Bula över axeln efter cykelolycka

Hej! Jag ramlade med cyklen för ca 15 månader sen när vi tränade i en stor klunga. Jag flög och landade nästan enbart på min axel baktill.

Kände väldigt lite smärta just då, men någon månad efter kontaktade jag vårdcentralen för att undersöka. Felet är att nåt ledband i bröstbenet har gått av så axlen hoppar till väldigt ofta. Sen så har jag fått en bula uppe på axeln nästan längst ut på axeln som även den kan knäppa och hoppa till lite.

Jag undrar när detta kommer bli återställt, eller behöver man göra en operation på någon av ställerna. Jag har haft uppehåll från styrketräning i ett år nu för är rädd att förvärra skadorna.
Mvh / Johan

Det låter som om nyckelbensleden kan ha vridits lite ur led. Det är en skada som är vanlig bland cyklister, sällan opereras och förbättras av en hög aktivitetsnivå.

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00