08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Ramlade framstupa i skidbacke

Jag ramlade framstupa i skidbacke julen 2012 och slog i vänster axel. Fick därefter lite värk o stelhet. Under hösten 2013 mer och mer värk (ansträngt axeln mkt pga att jag är ensamstående mamma och burit på skrikande barn och annat mkt) särskilt vid oväntade rörelser då det pulserar ner i handen.Annars mest när försöker använda armen högt, göra hästsvans, knäppa bh:n.

Gått hos sjukgymnast på vc sen jan vilket ej hjälpt. Fick kortisonspruta på vc av at-läkare för två dagar sen. Nu värre.

Ibland vilovärk. Svårt sova på vänster sida men det går lite. Gått hos sjukgymnast på vårdcentralen sen   jan utan resultat.

När man är närmare 50 år är det vanligt att kroniska axelsmärtor efter en olycka beror på en rotatorcuffruptur. Jag tycker att du skall prata med din husläkare och be om en remiss till en ortoped. Möjligen behöver man göra en ultraljudsundersökning eller en MR av axelleden för att utesluta en rotatorcuffruptur

Egenremiss dygnet runt
Egenremisser är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 750:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-16.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Nybesök, remiss från husläkare: 200:- / frikort
Återbesök / övriga remisser: 400:- / frikort
Privatbesök utan remiss: 750:- / frikort gäller ej
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 400:- / frikort