08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Ont i yttre nyckelbensleden

Jag är en 52 åring kvinna lider av kronisk smärtor dygnet runt vänster skulderblad, nacke och  vä ryggrad. Träffat olika läkare på ortopeden på Danderyds sjukhus. Fick svaret att operation inte var aktuellt.

Hade varit på Löwet sjukhus där de satt Diagnos myalgi, varit på intensiv rehab i flera månader fortsatt träning i flera år, men det är hopplös bara lära mig leva med smärtor. Sökt smärtkliniken på Danderyds sjukhus som hade skrivit bara starka tabletter kan man säga typ Troptizol, vägrat sånt behandling . Jag är allergisk mot ASA det är därför svårt för mig att går på inflamatoriska preparat. Däremot lider också av axel luxering på hö axel, kommer att opereras snart efter stor kamp med ortopediska läkare på Danderyds Sjukhus som vägrar operera mig. Snart bli det på St;Göran sjukhus. Hjälper kortisonspruta på mitt fall?

Det låter som du lider av instabilitet i bägge axlarna. Om du själv känner att vänster axelled glider, hoppar eller klonkar lite oväntat vid olika typer av rörerelser så är instabilitet i axelleden en inte ovanlig diagnos. Det som talar för instabilitet i vänster axel är att du har ett typiskt smärtmönster som vid instabilitet och att höger axelled är instabil. Vid instabilitet brukar inte kortisoninjektioner hjälpa. /Carlos Rivero Siri

 

Egenremiss dygnet runt
Egenremisser är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 750:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-16.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Nybesök, remiss från husläkare: 200:- / frikort
Återbesök / övriga remisser: 400:- / frikort
Privatbesök utan remiss: 750:- / frikort gäller ej
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 400:- / frikort