08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Utstående nyckelben

Hej. Mina nyckelbensändar sticker ut ovanligt mycket (en estetisk medfödd defekt) och detta vill jag få åtgärdat då jag lider av det.

En specialist på axlar nämnde att det går att fräsa bort nyckelbensändarna. Då är min fråga till dig om detta kan stämma? Och vem som kan utföra denna typ av specialfall? (Jag kan själv bekosta operationen.)

Hej

Vanligen står nyckelbensändarna ut för att det bildats förslitningar och bentaggar. Dessa kan avlägsnas genom att man fräser bort den yttersta centimetern av nyckelbenet. Detta är en tekniskt enkel operation. Vid en medfödd avvikande anatomi så är det naturligtvis inte svårt att utföra samma typ av operation. Jag ger inga rekommendationer vad gäller val av kirurg. Nyckelbensleden är dock väldigt smärtkänslig, har du otur kan du drabbas av ett svårbemästrat kroniskt smärttillstånd. Just beroende på risken för smärtkomplikationer så brukar jag personligen vara lite restriktiv med operationer av nyckelbensleden.

MVH Carlos Rivero Siri

Boka privattid dygnet runt
Egenremiss är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 950:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-16.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Nybesök, remiss från husläkare: 275:- / frikort
Återbesök / övriga remisser: 275:- / frikort
Privatbesök utan remiss: 950:- / frikort gäller ej
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 275:- / frikort