08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Värk under vänstra skulderbladet

Hej, sedan två år tillbaka har jag problem med ständig värk dag som natt innanför mitt vänstra skulderblad. Har gjort MR röntgen som inte påvisar någon skada. Fått akupunktur, laser och två kortison sprutor(i axeln)men jag har inte blivit bättre.

Får ständiga inflammationer och det är väldigt ömt i området. Vet snart inte vad jag skall ta mig till. Hur går jag vidare?

Det finns lite olika sjukdomar i axelleden som kan göra ont på baksidan av axeln.  Smärtor runt övre del av skulderbladet är oftast associerade till impingement. Mindre vanliga diagnoser är snapping shoulder och nervinklämningar. Det viktigaste är nog ändå att du börjar med en stukturerad sjukgymnstik. Laser, akupunktur och kortisoninjektion är egentligen inga behandlingar som kan lösa ett grundläggande problem med axelledens funktion.

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00