08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Jobba är en kamp varje dag

Hej,
Har fått diagnos på instabilaxel åt två håll. Framåt och utåt. Har haft det snart i sex år och det blir bara värre.
Kan sitta vid datorn ca fyra min innan det känns som om överarmen ska sprängas. Bara att tvätta håret, städa, köra bil och jobba är en kamp varje dag.
Har gått på sjukgymnastik, men känns ingen skillnad.
Var förra veckan hos en ortoped, och han sa att jag skulle gå på sjukgymnastik två ggr i veckan under ett år till att börja med igen. Känns som om ingen tar mig på allvar. Värken äter upp mig inifrån och ut, både fysiskt och psykiskt.
Fick även morfin, men dom hjälper inte. Läkaren anser inte att han vill operera i första taget. Men ska man verkligen behöva ha självmordstankar pga smärta från helvetet.
Tilläggas ska att jag är van vid värk och smärta. Jag är stelopererad i nacken och jag har troligtvis (är under utredning) crohns.
Jag är öven överrörlig.
Men allt jag vill är att jobba och ha en någorlunda smärtfri vardag. Vad anser du??
Vänliga hälsningar C

Vid en långvarig instabilitet som inte blir bättre på en strukturerad rehabilitering och som på ett signifikant sätt sänker patientens  livskvalitét så brukar jag rekommendera operation. Operationen i sig är rent kirurgiskt tekniskt krävande. En liten andel av patienterna kan ha en besvärlig period efter en sådan operation. Därför är det oftast klokt att vara lite restriktiv med att rekommendera kirurgi. 

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00