08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Stelhet efter axeloperation p.g.a. överrölighet

Hej.. Jag gjorde en axeloperation pga överrölighet och de sydde upp fram och bak. Nu 2,5 månad senare har jag fortfarande smärta.

Smärtan strålar ut från axel ner till händerna. Ibland endast till armbågen. Samt även ont i nacken som strålar ner mot den opererade axeln. Rörligheten har varit begränsad, har inte kunnat lägga handen på huvudet eller sätta upp håret i en toffs.
Inte heller lägga något i fickan på jackan. Men efter burfen retard kan jag lägga handen på huvudet samt sätta upp håret i en toffs. Dock har jag fortfarande lika ont.. Kan man få frozen shoulder efter en operation? har du några råd till mig?

Sannolikt har du en inflammation i axelleden efter operationen eftersom Brufen fungerar bra.  Brufen dämpar då inflammationen. Om du ännu inte varit på en kontroll efter operationen så kan det vara bra att ringa och boka en sådan tid för att diskutera medicinering med inflammationsdämpande medicin. Det är dock relativt vanligt att axelleden har en betydande stelhet 2-3 månader efter det att man har stramat upp ledkapseln framtill och baktill. Resultatet av operationen brukar synas 6-12 månader efter operationen

Egenremiss dygnet runt
Egenremisser är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 750:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-16.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Nybesök, remiss från husläkare: 200:- / frikort
Återbesök / övriga remisser: 400:- / frikort
Privatbesök utan remiss: 750:- / frikort gäller ej
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 400:- / frikort