08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Liten skada i rotatorcuffen

Hej. Ni har en väldigt bra och informativ sida. Jag har efter ett fall med ryck i armen fått konstaterat spricka i ledband till bicepsmuskeln och ev ett litet hål.

Både magnetröntgen och ultraljud är gjort. Får inget riktigt besked om vad jag ska göra? Om operation är möjligt? Eller om jag ska vila och hoppas på läkning? Ni har absolut ingen “skyldijghet” att svara då jag inte är inom ert område men är ändå väldigt tacksam för er hjälp.

Det låter som om du kan ha en liten skada i rotatorcuffen. Mindre skador är ganska vanliga. Vanligen ordinerar man sjukgymnastik för att se hur pass mycket bättre du blir av detta. Vid utebliv förbättring av sjukgymnastik och kroniskt starka smärtor kan man ibland diskutera operation

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00