08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Smärtor efter ett fall

Hej, Jag åkte snowboard för två år sedan och lyckades falla med all min vikt på min högra axel, sen dess har den krånglat med mig. Det känns som att någon muskel ligger fel å kan lätt få hugg å rejäl smärta om jag utför vissa rörelser överhuvudet samt mot ryggen.

Symptomen påminner om “ROTATORCUFFRUPTUR” dock vet jag inte vart jag ska vända mig. Vore tacksam för svar. //Marcus

Hej,
Olika åldrar ger lite olika typer av skador efter ett fall. Även om symtomen är likartade.  Om du är under 25 år så är diagnosen “rotatorcuffruptur” osannolik. Det är mer sannolikt att du drabbats av en labrumskada. Hos yngre personer är det vanligare att olika delar av broskläppen (labrum) går sönder än att rotatorcuffen går sönder. Hos äldre personer (+35 år) är det vanligare att rotatorcuffen går sönder. Du kan alltid utnyttja fritt sjukhusval och be att få en remiss till Löwet specialistmottagning på Löwenströmska Sjukhuset i Stockholm.

MVH Carlos Rivero Siri

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00