08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Vad kostar det att bli opererad hos er?

Hej!
Föll på isen den 16 mars och skadade axeln. Gjorde genast en slätröntgen som konstaterade att inget var brutet.

Gått på sjukgymnastik samt till naprapat varje vecka för att lindra smärtan. I maj tog jag eget initiativ och gjorde en mr. Konstaterades infl i supraspinalis sena, samt bursan. Fick då en kortisonspruta i bursan. Blev betydligt bättre, men kom inte vidare i mina övningar. (i sommar dog både min mor akut och svärmor).
Tog tag i min axelproblematik i slutet av juli igen. Gjorde en ultraljudsscanning hos en sjukgymnast, som konstaterade att det är en ruptur på nästan 1 cm i supraspinatussenan, som ev missades i bedömningen av MR.
Gick till vårdcentralen för remiss till ortoped med axelspecialist. 3 månaders väntetid. Har bokat tid hos dig den 23 augusti för att korta ner väntetiden. Min fråga är nu: om jag behöver opereras, vad händer då? Blir det privat eller remitterar du vidare? Vänliga hälsningar Vicki

Vi har avtal med Stockholms Läns Landsting för mottagning och operationer. Du betalar en patientavgift som på vilket offentligt sjukhus som helst. Det spelar ingen roll om du är mantalsskriven i Stockholm eller i något annat landsting. Välkommen!