08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Vad kostar det att bli opererad hos er?

Hej!
Föll på isen den 16 mars och skadade axeln. Gjorde genast en slätröntgen som konstaterade att inget var brutet.

Gått på sjukgymnastik samt till naprapat varje vecka för att lindra smärtan. I maj tog jag eget initiativ och gjorde en mr. Konstaterades infl i supraspinalis sena, samt bursan. Fick då en kortisonspruta i bursan. Blev betydligt bättre, men kom inte vidare i mina övningar. (i sommar dog både min mor akut och svärmor).
Tog tag i min axelproblematik i slutet av juli igen. Gjorde en ultraljudsscanning hos en sjukgymnast, som konstaterade att det är en ruptur på nästan 1 cm i supraspinatussenan, som ev missades i bedömningen av MR.
Gick till vårdcentralen för remiss till ortoped med axelspecialist. 3 månaders väntetid. Har bokat tid hos dig den 23 augusti för att korta ner väntetiden. Min fråga är nu: om jag behöver opereras, vad händer då? Blir det privat eller remitterar du vidare? Vänliga hälsningar Vicki

Vi har avtal med Stockholms Läns Landsting för mottagning och operationer. Du betalar en patientavgift som på vilket offentligt sjukhus som helst. Det spelar ingen roll om du är mantalsskriven i Stockholm eller i något annat landsting. Välkommen!

Boka privattid dygnet runt
Egenremiss är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 750:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-16.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Nybesök, remiss från husläkare: 250:- / frikort
Återbesök / övriga remisser: 250:- / frikort
Privatbesök utan remiss: 750:- / frikort gäller ej
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 250:- / frikort