08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Bicepsskada efter collumn chir. fraktur

Föll i trappa 201308 ådrog mig collum chir.fraktur hö. Kraftig svullnad ända ner mot handleden och öm punkt hela tide över biceps mitt.

Har blivit mycket bra efter träning men för en mån sedan upptäckte jag just övre bicepsruptur efter att ha dragit TUNG resväska på hjul relativt långa sträckor. Fortfarande tack o lov inte mycket besvär och i stort sätt normal rörlighet. Kan jag fortsätta träna i lagom ´takt´? Var detta spontanruptur eller följd av skadan? Bör man undvika något speciellt så att övriga senor inte likaså tar skada? Hälsningar från SMAL & RÖRLIG

Vid en axelfraktur i axelleden så är det vanligt att benbrottet går i bicepssenans kanal. Därför kan bicepssenan skadas eller göra väldigt ont. En skadad bicepssena som inte gör ont är inget att bekymra sig för. /Carlos Rivero Siri, specialist i ortopedi.

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00