08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Tappade skivstång över axeln

Hej har fler frågor i en.. för massor av år sedan så gjorde jag bänkpress övningar men en dag så tappade jag greppet och fick stången över vänster axel, sen dess har jag haft småont varje gång jag gör axelövningar klarar endast några få kg.

Sen för ngn månad sen råkade jag ut för en mild krock med bil och fick en mild whiplashskada, (läkare konstaterade) Nu har jag stelnacke men rörbar. till sista frågan.. nu för några dagar sen har jag fått en huggande känsla i vänster nyckelben. vad kan detta bero på ?

Smärtor över nyckelbensleden är vanligen orsakade  av artros i den yttre nyckelbensleden.  Artros i nyckelbensleden är vanligare hos individer som belastar axelleden mycket. /Carlos Rivero Siri

ac-leds-artros-300x300

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00