08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Problem på gymmet med axelsmärtor

Jag har haft problem med vänster axel tidigare då jag har överbelastat den på gymmet, skulle kunna säga att smärtan sitter på axelns framsida men lite bakåt.

Detta gjorde att jag inte kunde lyfta armen men med bra rehab så lyckades jag bli av med smärtan men kände mig inte riktigt helt fit i axeln en lite försvagande känsla.
Men kiropraktorn sa åt mig att börja träna axeln försiktigt vilket har gått bra då jag använd kettlebell för att inte detta fokus enbart på axeln.
Idag tog jag träningen till en lite högre nivå då jag börja att göra cirklar i luften utan viket för att anstränga axel muskeln lite men av denna lilla ansträngning kom besväret tillbaka och detta efter månader utan smärta. hur kan detta ske? är bedrövad snälla hjälp.

Det är inte ovanligt att patienter med tendiniter i axeln har långvariga problem som kommer och går. Ibland förvärras det av ett ryck eller överansträngning. Problemet kan bl.a. härstamma från slemsäcken (bursan), senfästen eller i nyckelbensleden

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00