08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Knäppande ljud vid styrketräning..

Hej, För ungefär en månad sedan så uppstod det problem med min axel efter ett gympass. Det började med att jag hade ont i framsidan av axeln, ej baksida eller laterala sidan, utan framsidan. Det klickade/knakade bland annat till när jag rörde armen i olika lägen.

Nu har jag inte ont längre, men känner dock att det klickar till och uppstår lite smärta om jag försöker föra armen bakom ryggen och lägga handflatan vänd utåt. Jag undrar om det finns någon typ av triggerpunktsbehandlig för detta, då jag för närvarande inte kan träna pressövningar eller belasta framsidan av axeln.

Jag känner inte till triggerpunktsbehandlingar. Det är relativt vanligt med övergående smärttillstånd vid styrketräning. /Carlos Rivero Siri

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00