08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Nyckelbenslederna knakar

Hej, jag har haft lite funderingar angående mina nyckelben på senare tid. Jag har inte ont alls men båda nyckelbenen känns lite “stela” och dom knakar en hel del.

Jag håller nuvarande på med styrketräning och jag träna upp till 100%. Dom har däremot varit lite ömma för cirka 6 månader sedan, jag gick då och röntgade mig men inget var trasigt. Så är det konstigt eller “farligt” att ha knakande nyckelben? Är knakande leder dåligt även om man inte har ont överhuvudtaget?

Det är inget ovanligt att olika leder knakar och knäpper när man rör dessa. Om detta inte är förenligt med smärta eller instabilitetskänsla så är det helt ofarligt. / Carlos Rivero Siri

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00