08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Bicepstendinit i armbågen

Hej,

Jag har under senaste 8 månaderna dragits med en skada i vänster armveck/biceps. Smärtan uppstår framförallt om jag supinerar handen med motstånd. Kan inte träna riktigt då alla övningar som involverar biceps smärtar, tex chins, träning i ringar osv.

Jag har en period avstått från all typ av belastning som provocerar smärta i förhoppning om att det skall läka ut. Tyvärr har det inte blivit bättre.
Har utan resultat försökt finna information kring kring vad detta kan vara för skada. Det närmaste jag kommer vid flitigt googlande är “Distal biceps tendon”. Det är iallafall i det området jag har ont och jag misstänker det senfästet.
Tycker att det finns väldigt lite information att hitta kring detta, att försöka hitta nån information på Svenska har vart näst intill omöjligt. Vill väldigt gärna kunna träna igen då det är en så stor del av mitt liv.
Vad är det för typ av skada jag kan tänkas ha? Och vilken typ av behandling kan man sätta in för att få igång läkning? Blir otroligt tacksam om ni kan ge mig ett svar på detta.

Mvh Daniel

Bicepstendinit i armvecket v

Etiketter: