08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Bicepstendinit i armbågen

Hej,

Jag har under senaste 8 månaderna dragits med en skada i vänster armveck/biceps. Smärtan uppstår framförallt om jag supinerar handen med motstånd. Kan inte träna riktigt då alla övningar som involverar biceps smärtar, tex chins, träning i ringar osv.

Jag har en period avstått från all typ av belastning som provocerar smärta i förhoppning om att det skall läka ut. Tyvärr har det inte blivit bättre.
Har utan resultat försökt finna information kring kring vad detta kan vara för skada. Det närmaste jag kommer vid flitigt googlande är ”Distal biceps tendon”. Det är iallafall i det området jag har ont och jag misstänker det senfästet.
Tycker att det finns väldigt lite information att hitta kring detta, att försöka hitta nån information på Svenska har vart näst intill omöjligt. Vill väldigt gärna kunna träna igen då det är en så stor del av mitt liv.
Vad är det för typ av skada jag kan tänkas ha? Och vilken typ av behandling kan man sätta in för att få igång läkning? Blir otroligt tacksam om ni kan ge mig ett svar på detta.

Mvh Daniel

Bicepstendinit i armvecket v

Etiketter:

Boka privattid dygnet runt
Egenremiss är till för dig som önskar komma till oss utan remiss och betala själv för vården. Vi tar emot egenremisser från patienter i hela Sverige.
Du betalar högst 750:- i patientavgift för ett nybesök. Du loggar in via BankID och fyller i ett frågeformulär. Detta frågeformulär lagras som en ”Egenremiss” i vårt journalsystem och är en journalhandling.
Fritt vårdval i Sverige
Vi har avtal med Region Stockholm vilket innebär att du betalar patientavgifter som inom den offentliga sjukvården. Frikort gäller. Vi tar emot remisser från läkare, sjukgymnaster, naprapater och kiropraktorer.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

Om oss

Kontaktinformation

Telefontid måndag till fredag 08.00-16.00

Telefon: 08-55 11 04 22
Fax: 08-55 11 04 24
E-post: info@sodermalmsortopedi.se

Adresser

BESÖKSADRESS
Fatburs Brunnsgata 15-17
Egen ingång från utsidan av fastigheten.

POSTADRESS
Södermalms ortopedi
Fatburs Brunnsgatan 17
118 28 Stockholm

Avtal med Region Stockholm


Du betalar som vid ett offentligt sjukhus
Nybesök, remiss från husläkare: 250:- / frikort
Återbesök / övriga remisser: 250:- / frikort
Privatbesök utan remiss: 750:- / frikort gäller ej
Uteblivet besök: 400:- / frikort gäller ej
Operation: 250:- / frikort