08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Weightlifters shoulder

Hej,jag har ett problem i min högra axel som jag inte tycker tas på allvar. Håller jag i något så enkelt som ett mjölkpaket en längre tid så får jag ont i axeln.

Jag har fått  3 kortisonsprutor. Ingen märkbar effekt. En annan doktor tittade på mig sa att det var artros men gick inte vidare med det hela. Jag är endast 28 år gammal och redan drabbats av operation i min vänstra axel pga att långa senan till biceps gick av. Så jag vill gärna få min så kallade hela axel fixad med. Har du något förslag på vad jag ska göra eller hur jag ska gå tillväga nu. Mvh Mattias

Min gissning är att du håller på med styrketräning och drabbats av “Weightlifters shoulder”, dvs en uppluckring av den yttre nyckelbensänden (osteolys). Detta brukar läka ut. 

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00