08-55 11 04 22

Telefontider

Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00

Axeln ramlar av vid styrketräning

Hej jag har problem med min vänstra axel, i början av passet så funkar den bra men de är bara första 10 minuterna sedan efter de så börjar den bli svag och ibland klickar den till i olika lägen, speciellt med lösa vikter och jag kan inte kontrollera den alls det är som att min vänster arm bara ramlar av. Jag kan också knäcka axeln som folk brukar knäcka fingrar, kan göra de oändligt antal gånger! Snälla hjälp! Tack 🙂

 

Det låter som om axeln är överrrölig eller lite instabil. Men det finns andra sjukdomar som kan ge liknande problem. Har du haft långvariga problem med smärtor och dålig funktion i din vardag så kan det vara bra att börja med rehabilitering hos en sjukgymnast.

Hjälper inte detta så får du be din husläkare om hjälp för att kunna komma vidare. Möjligen en remiss till en ortopedspecialist. 

Etiketter:

Egenremiss dygnet runt
Har du svårt att ordna en remiss och redan är färdigutredd i ditt hemlandsting så kan du skicka en egenremiss eller ringa och prata med någon av våra duktiga sjuksköterskor. Det enklaste är att du loggar in med BankID och fyller i vårt frågeformulär. Detta kan du göra dygnets alla timmar. Därefter blir du kontaktad under kontorstid eller kallad direkt för en mottagningstid.
Fritt vårdval i Sverige
Vi tar emot patienter från hela Sverige utan remisstvång, utan specialistvårdsremiss och utan betalningsförbindelse.
Du betalar som vid offentliga sjukhus.
Lagen om fritt sjukhusval för öppenvård i Sverige innebär att du kan söka öppenvård fritt i hela Sverige.
Oavsett vilket landsting du är mantalskriven i så är du välkommen till oss.

08-55 11 04 22

Telefontider
Fax: 08-55 11 04 24
Måndag-Fredag
08.00-17.00